Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Ζεστό χρήμα 15 εκατ. ευρώ για την Πρώτη Ασφαλιστική

To ποσό των 15 εκ, ευρώ κατέβαλε σύμφωνα με πληροφορίες σε μορφή δανείου η PROTON BANK σε πέντε διαμεσολαβούντες της ιδιωτικής ασφάλισης, προκειμένου αυτοί με τη σειρά τους να καταβάλλουν τα χρήματα στην Πρώτη Ασφαλιστική προς κάλυψη των περιθωρίων φερεγγυότητας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες το προαναφερόμενο ποσό κατεβλήθη από την τράπεζα σε νεοσύστατη εταιρεία, που φέρει την επωνυμία ΕΒΗΜΑ και συγκροτήθηκε από τους πέντε διαμεσολαβούντες προκειμένου η εταιρεία αυτή να αποτελέσει το «όχημα» μεταφοράς των χρημάτων από την τράπεζα στην ασφαλιστική.

Με τα χρήματα αυτά, που μόλις καταβληθούν στην Πρώτη Ασφαλιστική δεσμεύονται αυτόματα από την εταιρεία προς κάλυψη του περιθωρίου φερεγγυότητας, φαίνεται πως σώζεται η Πρώτη Ασφαλιστική με την οποία ωστόσο οι νέοι μέτοχοι που την παίρνουν υπό τον έλεγχο τους, θα υποχρεωθούν να καταβάλλουν μέσα στους επόμενους μήνες συμπληρωματικό ποσό προκειμένου να καλυφθούν πλήρως οι οικονομικές υποχρεώσεις της Ασφαλιστικής.   

Τέλος κατά τις ίδιες πληροφορίες η μεσιτική ΕΒΗΜΑ φέρεται να έχει συνάψει και συμβόλαιο διαμεσολάβησης για το bancassurance της PROTON BANK.

Πηγή: Insuranceworld

2 σχόλια:

  1. το ειχα πει και το ξαναλεω, δυσκολη εποχη για να βρεις δανεικα ... οταν τα βρισκεις ομως εισαι μαγκας ... για να δουμε τωρα που ο "εκαθαριστης" αλλαξε δρομο ηρθε η ωρα οσοι χρωστανε ασφαλιστρα να τα δωσουν στην εταιρια σημερα, ποσοι ειναι σε θεση να πληρωσουν ? και για τους διοικουντες κεφαλια μεσα και δουλεια, αλλα μεγαλη αυξηση ρε παιδια στα μοτο ελεος ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ PRASINOU MILOU. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΧΤΕΣ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ (ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή