Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος: Τι να κάνουμε;

Επιτροπή με αντικείμενο την αξιολόγηση της μέχρι τώρα λειτουργίας της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος και την κατάθεση προτάσεων για βελτίωση της δράσης της συγκρότησε με χθεσινή του απόφαση του ΔΣ της ΕΑΕΕ.

Η Επιτροπή αποτελείται (αλφαβητικά) από τους κ.κ. Πάνο Δημητρίου Φωκίωνα Μπράβο Πέτρο Παπανικολάου, και Αλέξανδρο Σαρρηγεωργίου.

Η σχετική απόφαση ελήφθη μετά από πρόταση του κ. Σαρρηγεωργίου, ο οποίος θεωρεί ότι η λειτουργία της ΕΑΕΕ πρέπει να βελτιωθεί μειώνοντας παράλληλα τα κόστη. Με τη θέση αυτή συμφώνησαν και άλλα μέλη του ΔΣ και αποφασίσθηκε η συγκρότηση της Επιτροπής.


Από ότι είναι σε θέση να γνωρίζει το nextdeal.gr η συζήτηση ξεκίνησε με αφορμή την έγκριση του οικονομικού απολογισμού και προϋπολογισμού της ΕΑΕΕ ενόψει και της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης. Ο κ. Σαρρηγεωργίου διατύπωσε την άποψη ότι οι εταιρείες καταβάλλουν πολλά χρήματα ενώ το αποτέλεσμα δεν είναι ανάλογο.

Είναι γεγονός πάντως ότι πολλοί εκπρόσωποι εταιρειών διατυπώνουν το τελευταίο διάστημα απόψεις περί αλλαγών στην Ένωση. Δύσκολα θα διαφωνήσει κάποιος στο βαθμό που αυτό αφορά όχι μία λογιστική προσέγγιση αλλά τον προσανατολισμό του συλλογικού φορέα των ασφαλιστικών εταιρειών.

Πηγή: Nextdeal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου