Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Αγώνα δρόμου δίνει η συντονιστική επιτροπή των εργαζομένων της Commercial


Αγώνα δρόμου δίνει η συντονιστική επιτροπή των εργαζομένων της Commercial Value προκειμένου να βρεθεί λύση στα προβλήματα που ταλανίζουν την εταιρία.

Η επιτροπή των εργαζομένων στη συνάντηση που είχε με το σύμβουλο του υφυπουργού Οικονομικών Φίλιππου Σαχινίδη, κ. Δελλαπόρτα ζήτησε από την κυβέρνηση, να μην προχωρήσει στην ανάκληση άδειας λειτουργίας της εταιρίας όπως έγινε με την Ασπίς.


Παράλληλα οι εργαζόμενοι ζητούν την άμεση ανάληψη πρωτοβουλιών για τη δημιουργία σύγχρονου νομοθετικού πλαισίου το οποίο, μεταξύ άλλων, θα προστατεύει «από μετόχους-επιχειρηματίες που μόνο σκοπό έχουν το ίδιο όφελος» όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στην επιστολή που έστειλαν στον κ. Σαχινίδη και την οποία κοινοποίησαν τόσο στον κ. Παπακωνσταντίνου όσο και στον κ. Παπανδρέου.

Οι εργαζόμενοι της ασφαλιστικής εταιρίας φέρονται να είναι σε πλήρη διαφοροποίηση με την διοίκηση του ομίλου και προσπαθούν να πιέσουν την κυβέρνηση έτσι ώστε η εταιρία να συνεχίσει τη λειτουργία της.

Από την πλευρά της η κυβέρνηση τηρεί σιγή ιχθύος μέχρις στιγμής και αναμένει τις εξελίξεις με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Commercial Value αλλά και τις αποφάσεις της Επ.Ε.Ι.Α.

Πηγή: Insuranceworld

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου