Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Ανασφάλιστα: Οι καλές προθέσεις φαίνεται ότι κόλλησαν στην γραφειοκρατία

Related image

“Πολύ καλό για να είναι αληθινό “ (too good to be true) για την υπόθεση των 1 εκατ. ανασφάλιστων οχημάτων. Οι καλές προθέσεις και από το Υπουργείο Οικονομικών και από το Μεταφορών και από τις ασφαλιστικές εταιρείες (ΕΑΕΕ) υπήρχαν αλλά ως συνήθως σκόνταψαν στην ελληνική γραφειοκρατία. Έτσι, ενώ όλοι οι θεσμοί πανηγύρισαν για τα ραβασάκια που στάλθηκαν στους ανασφάλιστους ιδιοκτήτες οχημάτων, στην πράξη από την Παρασκευή το βράδυ άρχισαν να βγαίνουν πολλά προβλήματα.

Όπως ενημερώνει ο έγκριτος περί του ΥΠΕΘΟ συνάδελφος Κωστής Πλάντζος στο Πρώτο Θέμα: Τρέχουν και δεν φτάνουν από την Παρασκευή δεκάδες χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων που διαπιστώνουν πως έλαβαν "κατά λάθος" ειδοποιητήριο για να πληρώσουν παράβολο 250 ευρώ για ανασφάλιστο ΙΧ. Καλούνται να μεταβούν στη ΔΟΥ ή στο υπουργείο Συγκοινωνιών και να καταθέσουν στοιχεία που θα τους απαλλάσσουν, έστω και αν οι ίδιοι ένιωθαν εφησυχασμένοι πως έχουν πληρώσει τα ασφάλιστρα και έχουν κάνει σωστά όλες τις διαδικασίες.
Διαβάστε αυτό το άρθρο:

1 σχόλιο:

  1. ο έγκριτος περί του ΥΠΕΘΟ συνάδελφος Κωστής Πλάντζος στο Πρώτο Θέμα: ΕΛΑΒΑΝ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ??? ΕΝΩ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ????/ ΚΑΙ ΤΟ 1,5 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ??? ΡΩΤΗΣΕ Κε ΕΓΚΡΙΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ,ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΟΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΕΩΣΑΝ 250 ΕΥΡΩ ...ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ ΑΔΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΓΙΑ 250 ΗΜΕΡΕΣ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΝ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΟΑΣΘ ΤΟΥ ΟΑΣΑ ΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΤΑ ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΤΑ ΓΥΦΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΟΧΟΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ... ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ,,ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΓΚΡΙΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΤΙΛΙΤΕΥΕΙ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή