Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Μέτρα αποφυγής της ταλαιπωρίας για τα ανασφάλιστα

Image result for solutions

Λύσεις στα προβλήματα που δημιουργήθηκαν με την αποστολή ειδοποιητηρίων για ανασφάλιστα οχήματα σε πολίτες οι οποίοι έχουν αποσύρει, έχουν πωλήσει ή έχουν απολέσει τα ΙΧ αυτοκίνητα ή τα δίκυκλά τους, λόγω καταστροφής, κλοπής ή κατάσχεσης ή τα κυκλοφορούν στο εξωτερικό, καθώς και σε άλλες περιπτώσεις πολιτών που δεν υποχρεούνταν να ασφαλίσουν τα οχήματά τους, αναζητούν τα συναρμόδια υπουργεία Οικονομικών και Μεταφορών σε συνεργασία με τις ασφαλιστικές εταιρείες.

Ποιες λύσεις εξετάζονται
Διαβάστε αυτό το άρθρο:

3 σχόλια:

  1. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΚΑΛΟ ΒΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΑΡΕΧΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟ Υ[ΠΟΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΕΙΣΤΑΙ ΑΜΟΙΡΟΙΝ ΤΗΣ ΕΧΑΡΤΗΣΗΣ ΣΑΣ ΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ολοι οι αλλοι πλην των ηλιθιων ποθ ειμαστε συνεπεισ ΡΕ ΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΑΣ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΦΤΗΝΕΣ ΣΥΝΕΙΔςΕΙΣΕΙ Ω ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΑΝ Α ΥΠΟΠΟΚΕΙΜΕΝΑ !!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙΘ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ !!!!!! ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ????? ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΟΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ??????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον εχεις κάψει κυριολεκτικά.
    Πρόσεχε.
    ΟΤΑΝ ΣΕ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ 22ΑΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΚΑΙ Ο ΠΙΟΜΕΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΩ !11..

    ΑπάντησηΔιαγραφή