Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Παράταση από τη ΔΕΙΑ στη Διεθνή Ένωση για την καταβολή της ΑΜΚ

Παράταση της προθεσμίας για την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου μέχρι τις 15/7 ζήτησε από την Τράπεζα της Ελλάδος η Διεθνής Ένωσις Ανώνυμη Ασφαλιστική Εταιρεία, αίτημα το οποίο έγινε αποδεκτό από την ΔΕΙΑ, η οποία παραλλήλως, στο πλαίσιο της εφαρμογής της νομοθεσίας και με βάση τα στοιχεία που έχει προχώρησε σε σειρά παράλληλων μέτρων.

Μέχρι η εταιρεία να ανταποκριθεί στο αίτημα της και να προβεί σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κάτι το οποίο έχει ζητήσει και η ΤτΕ η απόφαση που ελήφθη από τη ΔΕΙΑ δεσμεύει την εταιρεία σε σειρά ενεργειών.

Ειδικότερα σύμφωνα με πληροφορίες οι οποίες ωστόσο αναφέρουν ότι έπονται και άλλα στάδια μέχρι την έγκριση της συγκεκριμένης απόφασης η ΔΕΙΑ αποφάσισε τα εξής:
Διαβάστε αυτό το άρθρο:

19 σχόλια:

  1. ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΛΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ.. ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ

      Διαγραφή
    2. δεν ειναι θεμα εθνικιστης ή οχι..........ειναι θεμα οτι ολες οι Ελληνικες εταιρειες εχουν τα αποθεματικα τους ( στο μεγαλυτερο ποσοστο ) σε ακινητα..... αυτο τις καθιστα ευαλωτες στην σημερινη αγορα και στις συνθηκες αυτης. Και επειτα δεν νομιζω να εχει κανεις προβλημα που κλεινουν μη υγειεσ εταιρειες. Το προβλημα ειναι ο τροπος με τον οποιο κλεινουν. θα επρεπε να υπαρχει και ενημερωση για το ποιες εταιρειες ελεγχονται αλλα και ενημερωση για το ποιες εταιρειες εχουν προβλημα. Ας βγει η τραπεζα της ελλαδος με εναν πινακα με τα αποθεματικα ( τα αναγνωρισμενα απο αυτην αποθεματικα και οχι με αυτα που ισχυριζεται η καθε εταιρεια οτι εχει ) ολων των ασφαλιστικων ωστε να προστατευσει τον ασφαλισμενο και να τον βοηθησει στην επιλογη αξιολογης εταιρειας. Αυτο θα ηταν και μια καλη διαφημιση για της εταιρειες που θα φιγουραριζαν στην πρωτη θεση αυτης της λιστας.

      Διαγραφή
  2. απορω γιατι δεν το δημοσιευσε ακομη το site της τραπεζα ελλαδος,οπως επισης δεν μπορω να δω και τις υπογραφες απο τον προβοπουλο,των μελων και του γραμματεα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ¨)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. α πραγματα εχουν αλαχει την σημερινη εποχη αυτεσ οι λογικεσ δεν υσχιουν πια.δεν εχουν δυναμη πλεον οι πολιτικοι

      Διαγραφή
  4. ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΝ,ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΦΘΑΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πόσο περίεργα και ΑΝΩΝΥΜΑ αντιδράτε ορισμένοι σε άκρως σοβαρά θέματα δεν περιγράφεται.

    Μήπως είναι ψέμα ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ στην Εταιρεία η όποια μεταβολή στο Μητρώο Ασφαλισμένων, βλ. Άσκηση Ασφαλιστικών Εργασιών συμπεριλαμβανομένων των Ακυρώσεων?

    Ακόμα και να η Διοίκηση βρεί τρόπο και χρήμα να αντιπετωπίσει την όλη κατάσταση είναι τραγικά δύσκολο να υπάρχει, την επόμενη, η Εταιρεία όπως την γνωρίζαμε.

    Αντι για ακόμα μια φορά η Εποπτική Αρχή να δράσει προληπτικά, δρά κατασταλτικά.

    Τελικά ο Μεγαλύτερος Εχθρός της εκάστοτε Εποπτικής Αρχής πρέπει να είναι το Επικουρικό Κεφάλαιο, διαοφρετικά δεν εξηγείται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και καποιοι ασφαλισμενοι "κρεμασμενοι" ξανα...
    Συγχαρητηρια στους αυτοαποκαλουμενους επαγγελματιες ασφαλιστες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5ΕΤΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΑΝ,ΠΟΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΩΣΗ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΛΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ..ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΟΘΟΥΝ...ΤΑ ΣΥΜΩΟΛΑΙΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να τα πληρωσουν οι ασφαλιστεσ τους ολοι γνωριζαν οτι δεν πηγαινε καλα η εταιρεια αλλα στον βωμο του κερδουσ τα ασφαλιζατε

      Διαγραφή
    2. ρε φιλε ειναι πολυ απλο.......... την ιδια καλυψη σου δινει η AIG την ιδια η ΔΙΕΘΝΗΣ την ιδια η ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ. Δηλαδη οταν τρακαρεις τα ιδια λεφτα θα παρεις και απο τις τρεις. Τωρα αν εσυ σαν ασφαλισμενος δεχτηκες να ασφαλιστης στην πιο φθηνη ειναι δικαιωμα σου αυτο. Γιατι το δεχτηκες και μην μου λες μπαρουφες .ολοι οι ασφαλιστες ενημερωνουν τους πελατες για τις αλλαγες που κανουν στα συμβολαια τους . Μπορουσες ακομα και οταν επαιρνες το συμβολαιο σου και εβλεπες οτι ειναι διεθνησ ενωσησ να το δωσεις πισω και να μην το πληρωσεις. Δεν καταλαβαινω ομως που φταιει ο ασφαλιστης οταν ερχονται (οι πελατες) και του λενε ο διπλα σου ειναι πιο φθηνος απο σενα κατα 3 ευρω ??? και δεν το κανω σε σενα γιατι εσυ εισαι ενα λαμογιο και αυτα τα τρια ευρω παραπανω θα τα παρεις εσυ κερατα στην τσεπη σου απο το στομα των παιδιων μου. Παρτε το αποφαση ο ασφαλιστης ειναι ο μονος που δεν φταιει. Φταινε οι πελατες που για καποια λιγα ευρω παρακατω επιλεγουν μια εταιρεια που δεν εχει ουτε τον καφε της παρηγοριας σε αποθεματικα να πληρωσει...........

      Διαγραφή
    3. φτεη ο ασφαλιστησ φιλε μου αφου για να μην χασει το κερδοσ του του πουλαει αυτη την εταιρεια ενω γνοριζει οτι ειναι μαπα το καρπουζι.φτεη και ο πελατησ που νομιζει οτι ειναι εξυπνοσ αμα πληρωσει λιγοτερα λεφτα για την ασφαλεια αφου το μικρο του μυαλο δεν ξερει οτι οτι πληρωνεισ παιρνεισ και οτι το φθηνο ειναι παντα ακριβο

      Διαγραφή
    4. Δεν φταιει φιλε μου ο ασφαλιστης.. Εσυ φταις που εισαι ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ

      Διαγραφή
  9. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΕΛΞΑΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΥΤΗ. ΤΠ ΠΡΑΓΜΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ

      Διαγραφή
  10. ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οτι το κρατοσ ειναι μπορδελο το ξερουμε ολοι οπωσ οι ασφαλιστεσ για να πουλησουν ασφαλιζουν σε τετοιεσ εταιρειεσ.ολεσ οι φθηνεσ εταιρειεσ θα κλεισουν ο σημερινοσ αθεμιτοσ ανταγωνισμοσ απο τισ μεγαλεσ εταιρεισκαι απο τα λαμογια ασφαλιστεσ εκει οδηγουν την αγορα.οι μισοι ασφαλιστεσ και πρακτορεσ εχουν κλειση ηδη αλλα δεν το χερουν

      Διαγραφή