Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

ΑΣΠΙΣ: Δέσμευση της περιουσίας του Π. Ψωμιάδη

Με τη δικαστική απόφαση, που εκδόθηκε χτες, απαγορεύτηκε οποιαδήποτε μεταβολή της περιουσιακής κατάστασης του πρώην προέδρου του ομίλου «Ασπίς Πρόνοια», Παύλου Ψωμιάδη, της συζύγου και της κόρης του, αλλά και εταιρειών συμφερόντων τους, έως ότου συζητηθεί η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει 63 επενδυτές της Ασπίς Capital.

Με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας δεσμεύτηκαν τα περιουσιακά στοιχεία του πρώην προέδρου του ομίλου ασφαλιστικών εταιρειών ΑΣΠΙΣ, Παύλου Ψωμιάδη, καθώς και τα περιουσιακά στοιχεία των μελών της οικογένειας του, που φέρονται να έχουν σχέση με τις εταιρείες του.



Υποθήκευση

Οι επενδυτές έχουν ζητήσει την προσημείωση και την υποθήκευση των ακινήτων τους έως του ποσού των 8.500.000 ευρώ, μέχρι τη συζήτηση της κύριας αγωγής.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην πρόεδρος και ιδιοκτήτης του ομίλου ασφαλιστικών εταιρειών «Ασπις Πρόνοια» Παύλος Ψωμιάδης είναι επίσης κατηγορούμενος, για την υπόθεση της εγγυητικής επιστολής των 550 εκ. ευρώ, που προσκόμισε στην ΕΠ.Ε.Ι.Α. (Επιτροπή Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης), προκειμένου να γλιτώσει το λουκέτο η εταιρεία του.

Πηγή: Ημερησία

1 σχόλιο:

  1. kitate kai tous avlikous stin commercial value pou fagane me xrisa koutalia prin agatalipsoun to plio kai tora gelane me to kratos kai to pezoun megali kai trani kai poso mages eine .pou eine sto facebook kai gelane se varos olou to kosmoy

    ΑπάντησηΔιαγραφή